Campoworld met Airstream op Kampeer en Caravan Jaarbeurs

kampeerzaken.nlCampoworld introduceert de ‘Airstream’ caravan, voor velen toch wel de ‘Amerikaanse droomcaravan’, op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht.
Deze Amerikaanse droomcaravan, het icoon voor vrijheid en onafhankelijkheid, wereldwijd vermaard door films en televisieprogramma’s, wordt vervaardigd van hoogglans aluminium.
 Aangepast voor Europa
Een viertal modellen van deze opvallende aluminium caravans wordt op dit moment op een aantal belangrijke onderdelen aangepast voor gebruik op de Europese wegen.
Lifestyle symbool
De romp van de Airstream vertoont veel gelijkenis met die van een vliegtuig en wordt op dezelfde grotendeels ambachtelijke wijze, met behulp van 4.000 klinknagels, geassembleerd. Het is veelzeggend dat van alle sinds 1931 gefabriceerde exemplaren nog steeds 65% volop in gebruik is. De unieke, duurzame Airstream is een lifestyle symbool met een niet aflatende populariteit. Deze oogstrelende caravan biedt een zeer moderne en nieuwe kijk op het kamperen.
Intensieve voorbereiding
De Europese versie van de Airstream komt in de versies 532 en 684 met breedtes van resp. 2,27m en 2,5m, beide met de keuze uit vier interieurs. De twee jaar intensieve voorbereiding die aan de komende introductie in Utrecht is voorafgegaan werd afgelopen maart succesvol afgerond met een testrit van ruim 4.000 km door Europa en de selectie van CampoWorld als officiële Nederlandse importeur.
Na de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2006 in de Jaarbeurs Utrecht, is de Airstream nog te zien op beurzen in Zwitserland en Italië en in 2007 in Duitsland.
Meer info op www.campoworld.nl en http://europe.airstream.com

Like dit artikel
Tweet dit artikel