Airstream geeft interieur Europese modellen een facelift

Airstream 534 caravan

Airstream geeft interieur Europese modellen een facelift

Voor modeljaar 2021 geeft het Amerikaanse Airstream zijn drie Europese modellen – de 543, 604 en 684 – een flinke facelift, in de vorm van een nieuw interieurpakket.

Met deze grondige opknapbeurt combineert de gerenommeerde caravanfabrikant het typisch Amerikaanse grijze interieur met moderne, azuurblauwe accenten.

Geheel nieuw interieur

Airstream 534 caravanBijna alle aspecten van het interieur van de Airstream 543, 604 en 684 zijn aangepakt. Zo zijn de bovenkastjes, meubelgrepen, vloeren en wandbekleding allemaal vernieuwd. De vernieuwde vloerbedekking is vervaardigd van geweven vinyl en heeft een moderne uitstraling. Ook de badkamer is in een nieuw jasje gehesen. In plaats van de groene tinten uit voorgaande modeljaren, heeft Airstream ditmaal gekozen voor een grijs mozaïekpatroon. De luxe technische uitrusting van de caravans blijft ongewijzigd.

Nieuwe Airstream 534 te zien op Caravan Salon Düsseldorf

De Europese modellen van Airstream worden geïmporteerd door de Duitse importeur Roka. Deze zal op op de Caravan Salon Dusseldorf – vanaf 4 september 2020 – de vernieuwde Airstream 534 tentoonstellen (Hal 5, Stand BO3). Deze is voorzien van het nieuwe, hierboven beschreven interieur. Bezoekers van de Caravan Salon dienen wel rekening te houden met de diverse maatregelen die door de organisatie en Duitse overheid getroffen zijn.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel