Al-Ko introduceert Isofix in de camper

Al-ko Isofix camper

Al-Ko introduceert Isofix in de camper

DÜSSELDORF – Het nut en het gemak van Isofix bevestigingen voor kinderstoeltjes zal voor iedereen duidelijk zijn. Ze maken het mogelijk om een kinderstoeltje snel, eenvoudig en veilig in de auto te bevestigen, zonder dat je de normale veiligheidsgordel nodig hebt.

Nu er ook in campers steeds meer aandacht op het veiligheidsaspect wordt gelegd, en is ook gebleken dat het steeds vaker voorkomt dat er kleine kinderen meereizen. Niet alleen in gezinnen, maar ook als opa en oma hun kleinkind(eren) een keertje mee willen nemen met de camper.

Het voordeel van een Isofix bevestiging is in het laatste geval nog duidelijker: de bevestiging van een stoeltje is voor de grootouders, die niet zo gewend zijn om een kinderstoeltje te bevestigen, een stuk eenvoudiger.

Voor Al-Ko was dit een reden om een Isofix bevestiging voor campers te ontwikkelen. Deze bevestiging zal worden getoond op op de caravan Salon in Düsseldorf. Het betreft een lichtgewicht gordelbok en is op tijd beschikbaar voor de productie van de 2017 modellen van de diverse camperfabrikanten. Een Isofix bevestiging is trouwens ook te gebruiken om een passend tuigje voor een hond aan te bevestigen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel