Alko Mammut mover voor éénassige caravans

Alko Mammut mover

Nieuwste Mammut mover nu ook voor éénassige caravans

ZOETERMEER – De nieuwste generatie van de Alko Mammut caravanmover voor caravans met tandemassen, die afgelopen voorjaar werd geïntroduceerd, is nu ook voor éénassige caravans verkrijgbaar. De elektronica is bij de Alko Mammut geheel in de aluminium behuizing geïntegreerd en beschermd tegen vocht, stof en beschadigingen. Die aluminium behuizing zorgt ook voor een optimale afvoer van warmte die door de elektromotor wordt ontwikkeld, daardoor wordt niet alleen de levensduur van de caravanmover verlengd maar ook de maximale belasting verhoogd.

De rangeerhulp is geschikt om hindernissen tot een hoogte van 4 centimeter en hellingen tot 28% te overwinnen. De druk van de aandrukrollen op de band wordt door de elektronica geregeld en is zodoende altijd optimaal.

De afstandsbediening van de mover beschikt over een controlepaneel waarmee de gebruiker wordt geïnformeerd over de stand van de aandrukrollen, belasting, spanning en temperatuur. De  nieuwe Mammut mover voor éénassige caravans zal leverbaar zijn voor ongeveer € 2350,=.

Like dit artikel
Tweet dit artikel