Alkoof camper Eura Mobil

kampeerzaken.nlEura Mobil presenteeerde afgelopen winter op de CMT al een prototype van de Profila 685VB, een nieuwe zespersoons alkoofcamper. Hoewel campers met een alkoof de laatste tijd wat minder populair zijn vanwege het toch wat minder elegante uiterlijk is het natuurlijk wel dé manier om een vrij compacte camper met veel ruimte te bouwen. Nu de nieuwe regelgeving de zitplaatsen in campers meer aan banden legt zijn de 6 zitplaatsen in deze camper van nog geen 7 meter lengte dus opmerkelijk.
 
kampeerzaken.nlDe Profila 685VB, die nu ook daadwerkelijk leverbaar is, beschikt uiteraard ook over 6 slaapplaatsen. Verder is deze camper van Euro Mobil, die overigens is voorzien van een polyester carosserie, uitgerust met een omvangrijke basisuitrusting, met onder meer een 150 liter koelkast, een oven en een toiletruimte met aparte douche. Achterin de camper bevinden zich 2 stapelbedden, waarvan het onderste bed opgeklapt kan worden om zo plaats te bieden aan grotere spullen.
De wagen wordt op een Ford chassis gebouwd, voorzien van de bekende 2,2TDCI/130pk dieselmotor.
Eura Mobil campers zijn verkrijgbaar bij Van Slingerland Campers (www.vanslingerland.nl) en Camperpaviljoen (www.camperpaviljoen.nl). Meer info verder op www.euramobil.de

Like dit artikel
Tweet dit artikel