Meer transparantie door “All-in prijzen” voor recreatievoertuigen

prijzen kampeermiddelen all-in

Kampeermiddelen worden met ingang van seizoen 2018 tegen all-in prijzen aangeboden.

ZOETERMEER – Steeds meer merken hebben de afgelopen tijd al besloten om hun klanten meer duidelijkheid te bieden op het gebied van de prijsstelling van recreatievoertuigen.

Die merken hebben daarom “All-in prijzen” ingevoerd. Maar nog niet alle merken waren al zover. Daarom is er recent overleg geweest om hier meer eenheid in te krijgen.

De branchevereniging KCI (Kampeer & Caravan Industrie), die een groot voorstander van transparantie in de prijzen recreatievoertuigen is, is dan ook blij met het resultaat van het laatste overleg. De KCI leden hebben namelijk overeenstemming bereikt over het hanteren van “All-in” consumentenprijzen voor caravans, campers en vouwwagens. Alle prijzen van nieuwe kampeermiddelen worden met ingang van komende zomer (juli 2017) aangeboden inclusief transportkosten, kenteken-leges, BTW, BPM en recyclingbijdrage. Dit moment loopt gelijk met de introductie van de nieuwe modellen voor modeljaar 2018.

Hans Louwers, woordvoerder van de KCI: “Deze duidelijkheid en transparantie is uiteraard in het voordeel van de Nederlandse consument / kampeerder.”

Like dit artikel
Tweet dit artikel