Van alles te beleven voor actieve kampeerders in Outfrica

outfrica

Van alles te zien en te doen op Outfrica

UTRECHT – Actieve kampeerders die zich wel eens afvragen of zij op de Vakantiebeurs wel iets te zoeken hebben, komen in de komende editie zeker aan hun trekken. De Vakantiebeurs, die wordt gehouden van 11 tot en met 15 januari in de Jaarbeurs in Utrecht, introduceert namelijk Outfreeca, een nieuw continent waar van alles te doen is.

Outfreeca is een continent met een prachtige natuur, en de Outfreecanen en bezoekers van dit nieuwe continent zijn er helemaal vrij om te doen wat ze willen en om te zijn wie ze zijn.

Het leven in Outfreeca speelt zich helemaal af in de buitenlucht. En het buitenleven kun je natuurlijk het beste ervaren door te gaan kamperen? Outfrica kan daarom het beste worden ontdekt per camper, caravan, vouwwagen of met een tent. Kamperen in Outfreeca geeft echt een ultiem gevoel van vrijheid. En dat is precies de reden dat ook backpackers zich er helemaal thuis voelen. In Outfrica is er nog geen sprake van massatoerisme. En je kunt er van alles doen en beleven. Wandelen, ontspannen, fietsen, suppen, bergbeklimmen, abseilen en tokkelen van een uitkijktoren; het kan allemaal in Outfreeca! Je vindt er ook nog eens allerlei informatie over avontuurlijke kampeerbestemmingen, de nieuwste caravans, campers en tenten. Als je van het buitenleven houdt, en van actieve vakanties, en open staat voor nieuwe en verrassende bestemmingen, dan zul je je in Outfreeca vast en zeker thuis thuis voelen.

Er is van alles te doen in Outfreeca. Er is een uitkijktoren, waarvan je kunt tokkelenn en abseilen. Verder zijn er campings, een waterbaan, berg, markt en ook een bioscoop met gave outdoorfilms. Uiteraard ontbreekt ook fietsparcours niet in Outfreeca, waar je de nieuwste fietsen kunt testen. Verder kun je er Marshmallows roosteren boven een kampvuurtje, suppen en kanoën op het water midden in Outfreeca.

Meer informatie kun je vinden op www.vakantiebeurs.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel