Alpen Kreuzer Showdagen

kampeerzaken.nlOp vrijdag 7 tot en met zondag 9 oktober organiseert Alpen Kreuzer weer haar showdagen. Hierbij worden vouwwagens en caravans, zowel ex-verhuur wagens als occasions, in diverse soorten en maten tegen elk aannemelijk bod verkocht. U kunt op deze show dus zelf bieden, en wie weet slaat u tegen een zeer aantrekkelijke prijs een leuke vouwwagen of caravan aan de haak.
 Extra korting
Alle occasions worden geleverd met 12 maanden volledige Bovag / Alpen Kreuzer garantie.
Korting
In de camping-super van Alpen Kreuzer geldt tijdens de showdagen een extra korting van 10%, ook op de prijzen van de Caravan Mover en Waxoy.
Wanneer?
Vrijdag 7 oktober van 09.00 tot 17.30 uur
Zaterdag 8 oktober van 9.00 tot 17.00 uur
Zondag 9 oktober van 10.00 tot 17.00 uur.
Waar?
EKS / Alpen Kreuzer
Lelystraat 53
3364 AH Sliedrecht
kampeerzaken.nl
Meer info op www.alpenkreuzer.nl
Verder organiseert Alpen Kreuzer van 21 t/m 25 oktober ook de Hobby en Fendt Caravan 5-daagse, waarover later meer informatie volgt.
UPDATE: EKS/Alpen-Kreuzer Nederland is failliet, zie Alpen-Kreuzer gaat verder met Gerjak,3734
Esvo_voortent_kuipgrondzeil_061005,tenten,2005-10-06 16:44:03,Esvo Tenten introduceert kuipgrondzeil voor caravan,”kampeerzaken.nlHet einde van water en ongedierte onder en in de voortent van uw caravan. De Volendamse tentenfabrikant Esvo, Nederlands grootste tentenatelier, heeft een noviteit voor dit ongemak wat menig caravan eigenaar parten speelt: een kuipzeil tegen binnendringend regenwater en kruipend ongedierte.
Deze ‘bodembak’ heeft rondom verhoogde zijden van 10cm, die 100% waterdicht zijn vanwege het 450 grams pvc-grondzeil met hoog-frequentgelaste naden.
 Met de speciale haringen en pennen is het mogelijk de randen omhoog te zetten, hierdoor blijft uw grondzeil ook bij een drassige ondergrond schoon en droog waardoor het leefcomfort in uw voortent natuurlijk aanzienlijk wordt verhoogd.
De kuipzeilen worden geleverd inclusief haringen en pennen en zijn in meerdere maten verkrijgbaar.

kampeerzaken.nlMeer info over Esvo Tenten vindt u op www.esvo-tenten.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel