Alphatronics introduceert nieuwe, op Android-gebaseerde Smart-televisies

Alphatronics SLA+ Smart-televisies

Alphatronics introduceert nieuwe, op Android-gebaseerde Smart-televisies

Het Duitse bedrijf Alphatronics, gespecialiseerd in televisies voor mobiele toepassingen, introduceert de nieuwe op het Android-systeem gebaseerde SLA line+.

Doordat deze Smart-televisies op Android zijn gebaseerd, staat de hele wereld van het internet open voor de gebruiker. De televisie kan eenvoudig worden uitgebreid dankzij de verschillende apps in de Google Play Store.

Grote kijkhoek en laag energieverbruik

De televisietoestellen ondersteunen ook Miracast/DLNA. Hiermee kun je de scherminhoud van een mobiele telefoon op de televisie afspelen. De geïntegreerde browser maakt probleemloos surfen op het internet mogelijk. Niet alleen het toegepaste operating system is bij de tijd, Alphatronics maakt ook gebruik van een innovatief, ‘state-of-the-art’ LED-display. Ook uitermate belangrijk voor onderweg: ondanks de goede beeldkwaliteit hebben de televisies een laag stroomverbruik. Bovendien hebben ze een groothoekdisplay zodat je ook vanuit ‘moeilijke hoeken’ nog prima televisie kunt kijken.

Geïntegreerde soundbar

De SLA line+ van Alphatronics biedt een prima geluid dankzij de naar voren stralende hoogwaardige stereoluidsprekers. Bovendien is het de ontwerpers van Alphatronics gelukt om voor de nieuwe SLA-Line+ ook een soundbar in de behuizing te integreren.

Bluetooth met Low Latency

De SLA-Line+ toestellen beschikken over Bluetooth met ‘Low Latency’. De lage latentietijden (tijdverschuiving) zorgen ervoor dat beeld en geluid synchroon blijven, ook bij gebruik van een koptelefoon.

Drie formaten

Alphatronics SLA+ Smart-televisiesDe SLA line+ is verkrijgbaar in de schermafmetingen 22″, 24″ en 32″. De toestellen zijn uitgerust met de nieuwe Alphatronics Triple Tuner (DVB-S/S2, DVB-T/T2, DVB-C met CI+) voor hoge resolutie televisie (HDTV), een DVD-speler, 1 of 2 USB-aansluitingen, 2 HDMI-aansluitingen en dus ook een geïntegreerde Bluetooth-module, is goed entertainment gegarandeerd. Alle Alphatronics-televisies worden in de fabriek van Alphatronics in Neurenberg geproduceerd. Dit zorgt voor een constante hoge kwaliteit om te voldoen aan de hoge eisen die worden gesteld aan televisies in campers en caravans.

Like dit artikel
Tweet dit artikel