Ambition actiemodellen van Hymer

Hymer Tramp en B-klasse Ambition 2019 modellen

Ambition actiemodellen van Hymer

Bijna ieder merk presenteert zo nu en dan actiemodellen. Hymer is een merk dat dit niet zo heel vaak doet. De actiemodellen die Hymer nu presenteert, zijn niet alleen campers uit een min of meer ‘standaard’-serie (Tramp) maar ook uit de duurdere Hymermobil B-klasse.

De ‘Ambition’-modellen, zoals deze actiemodellen worden genoemd, zullen in modeljaar 2019 leverbaar zijn. De eerste exemplaren van de Ambition-modellen staan zelfs al vóór de Caravan Salon bij de Hymer-dealers in de showroom. De Hymermobil B-klasse CL Ambition zal verkrijgbaar zijn in drie indelingen, de Tramp Ambition (GL, CL en SL) in negen indelingen.

Beide series kennen een rijke historie. Ze kwamen oorspronkelijk in de jaren ’80 van de vorige eeuw op de markt. In de jaren ’90 werden zo, toen er nieuwe basisvoertuigen uitkwamen, ingrijpend vernieuwd. Dat gebeurde ook aan het begin van deze eeuw. Zowel de B-klasse als de Tramp hebben ook onlangs weer een flinke verjongingskuur achter de rug. Aan de buitenzijde zijn de actiemodellen te herkennen aan de grijs-metallic accenten en de blauwe lijnen. Ook de zwarte grille en de spoiler en deurgrepen in carrosseriekleur zijn erg fraai, terwijl de 16-inch lichtmetalen velgen het exterieur nog exclusiever maken. Hymer legt bij de Ambition-modellen de nadruk op een elegant en exclusief interieur, geheel passend bij wat men bij campers in deze klasse mag verwachten.

Bij de Tramp Ambition kan de koper kiezen uit twee meubeldecors en die combineren met drie verschillende stofferingen. De cabine is voorzien van verduisteringsgordijnen en een panoramadak. De Hymermobil B-Klasse bevindt zich in een exclusiever prijssegment. In de Ambition-uitvoering is dit nog exclusiever en completer uitgevoerd. Het meubeldecor is uitgevoerd in Chiavenna notendecor en kan worden gecombineerd met drie verschillende meubelstoffen. De keuken is voorzien van een extra grote koelkast terwijl de entree is voorzien van een rolhor.

Daarnaast heeft het Ambitionpakket veel zaken die het reizen met de camper nog prettiger maken: een 130 pk motor, climate control, cruise control, remdruksensor, ambiente verlichting en een houten vlonder in de doucheruimte.

Like dit artikel
Tweet dit artikel