Exclusieve Amerikaanse vouwwagenshow in Meppen

kampeerzaken.nlOp 21 t/m 23 april wordt op Camping De Bronzen Emmer te Meppen het PopUp Weekend gehouden. U kunt dat weekend op deze camping minimaal 25 bijzondere Amerikaanse PopUp vouwwagens bewonderen. In Nederland nog een zeldzaamheid maar een begrip in de VS en in Australië. Twijfelt u nog tussen de luxe van een caravan en de ruimte en het tentgevoel van een vouwwagen, dan moet u beslist een kijkje komen nemen. Het weekend wordt georganiseerd door de PopUp Club Nederland. U vindt alle informatie op www.popupclub.nl.
 De PopUp is een vouwwagen (foldingtrailer) die je gemakkelijk in je eentje opzet. Het dak (tevens wagendeksel) draai je dankzij een ingenieus kabel systeem zonder moeite met een slinger omhoog. Is de wagen daarna stabiel en horizontaal gezet met de vier uitdraaisteunen, dan schuif je de bedplanken als een lade soepel naar buiten. Je maakt er slaapcabines van door het tentdoek in een handomdraai om de bedplanken heen te spannen. De ideale constructie voor een vouwwagen. Geen haringen en in tien minuten opgezet.
kampeerzaken.nlDe PopUp Club is een club van liefhebbers van deze in Nederland zeldzame Amerikaanse vouwwagens. Op de voor iedereen toegankelijke website www.popupclub.nl kan men alle informatie en wetenswaardigheden over de vouwwagens en de club vinden. In het forum wordt informatie over verschillende onderwerpen uitgewisseld. Een besloten deel van de site is uitsluitend voor de leden bestemd en biedt ruimte voor meer privé-informatie. De club organiseert elk jaar een PopUp-weekend als gezellig treffen.
Voor meer informatie: www.popupclub.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel