Anker introduceert EverFrost koelboxen met verwisselbare accu

Anker EverFrost koelboxen met verwisselbare accu

Anker introduceert EverFrost koelboxen met verwisselbare accu

Anker, een merk dat we vooral kennen van de draagbare energieoplossingen, betreedt de markt van koelboxen met de innovatieve EverFrost-serie. Dankzij een verwisselbare lithium-accu biedt deze draagbare koelbox tot 42 uur koeling zonder dat er een externe energiebron nodig is.

Traditionele koelboxen zijn afhankelijk van koelelementen of externe energiebronnen. Anker’s EverFrost draagbare koelboxen moeten hier, dankzij een geïntegreerde verwisselbare accu, hier verandering in brengen.

Revolutie op het gebied van draagbaar koelen

Anker’s EverFrost-serie draagbare koelboxen biedt kampeerliefhebbers een innovatieve en veelzijdige oplossing voor het koelen van voedsel en dranken zonder afhankelijk te zijn van externe energiebronnen. Met verwisselbare accu’s, geïntegreerde oplaadmogelijkheden en optimaal gebruikersgemak wil Anker een gamechanger op het gebied van koelboxen op de markt brengen. De geïntegreerde lithium-accu moet tot wel 42 uur koeling bieden. De accu is eenvoudig te verwijderen en te verwisselen en kan worden opgeladen via zonne-energie of een andere energiebron.

Meer dan alleen een koelbox

De EverFrost 30, het kleinste model uit de serie, heeft een 299-Wh accu die 42 uur koeling biedt bij een temperatuur van 4°C en een omgevingstemperatuur van 25°C. Voor langere reizen kan je extra accu’s meenemen of een 100-W opvouwbaar zonnepaneel gebruiken om de lege accu op te laden. Bovendien dient de accu ook als powerbank. Met één USB-C- en twee USB-A-uitgangen kan je bijvoorbeeld een iPhone 14 tot 19 keer opladen of een MacBook Air vijf keer opladen.

Veelzijdig

De EverFrost-serie koelt voedsel en dranken tussen -20°C en 20°C. Het 53-L model heeft zelfs twee aparte temperatuurzones. Temperatuurinstellingen kunnen worden aangepast via het ingebouwde LED-bedieningsscherm of de bijbehorende mobiele app. Verder heeft elke EverFrost-koelkast een uittrekbare handgreep die tevens als dienblad fungeert, en een geïntegreerde flesopener. Anker is van plan om in de toekomst ook een bevestigbare bekerhouder en zijtafeloptie toe te voegen. De EverFrost-modellen wegen tussen de 22,2 en 27,5 kg, inclusief accu.

Anker’s EverFrost-serie komt binnenkort op de markt

Anker heeft op dit moment nog een zeer succesvolle Kickstarter-campagne lopen voor de EverFrost-serie. Ze bieden de EverFrost 30 met accu aan voor een bijdrage van $519 en de Everfrost 40 voor $549. Helaas is het dual-zone EverFrost 50-model al uitverkocht. Bundels met een extra accu of een zonnepaneel zijn echter nog steeds beschikbaar voor de EverFrost 30 en 40. Als alles volgens plan verloopt, begint Anker in juni met de leveringen, precies op tijd voor het zomerse kampeer- en avonturenseizoen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel