Antares Style 390 Titanium: nieuw actiemodel bij Caravelair

Caravelair Antares Style 390 Titanium actiemodel

Antares Style 390 Titanium: nieuw actiemodel bij Caravelair

Het voorjaar is voor veel fabrikanten van campers en caravans dé periode om een actiemodel te lanceren. Dat geldt ook voor Caravelair, dat in het voorjaar met een opmerkelijke aanbieding komt: de Antares Style 390 Titanium.

Het uiterlijk van het actiemodel is behoorlijk opgewaardeerd door de zilvergrijze wanden, lichtmetalen wielen en dakrails. Ook de uitrusting is een stuk completer.

Caravelair Antares Style 390 Titanium actiemodel De Antares Style 390 Titanium heeft een binnenlengte van 4 meter en de beproefde indeling met een dwarsgeplaatst tweepersoonsbed voorin. Dit bed is 1,40 x 1,90 meter groot. In het midden, aan de rechterzijde, bevindt zich het keukenblok met daar tegenover de hangkast. De treinzit en toiletruimte bevinden zich achterin.

Extra compleet

Standaard is de Antares Style al behoorlijk compleet uitgevoerd met onder andere polyester zijwanden, dak en bodemplaat. Ook hebben ze standaard onder anderen al een AKS-koppeling, serviceluik, Truma 3004 verwarming, een boile en een groot dakluik van 70 x 50 cm. In de Titanium-uitvoering is de uitrusting nog completer. Het Titanium pakket voegt hier nog de volgende zaken aan toe, zoals ringvervarming, Ultraheat elektrische verwarming, verzwaarde uitdraaisteunen, reservewiel, hordeur, disselafdekking, TV-steun, luxe bekleding en een buitendeur met raam.

Actieprijs

De normale prijs van de opties waar dit pakket uit bestaat is € 3.005,-. In de Caravelair Antares Style 390 Titanium, die tegen een prijs van € 15.995,- wordt aangeboden, zijn alle genoemde opties in de prijs inbegrepen. De Antares Style 390 Titanium is vanaf eind maart te bewonderen bij de dealers. Wie het actiemodel eerder wil zien, kan naar de Caravana in Leeuwarden. Daar wordt van 23 t/m 28 januari een prototype getoond.

Like dit artikel
Tweet dit artikel