Nieuwe anti-diefstal sloten voor campers op de markt

kampeerzaken.nlMemo Handelsonderneming, al enige jaren actief als groothandel voor camper-accessoires, heeft een nieuw product in het assortiment om diefstal van campers (en auto´s) tegen te gaan, het Construct versnellingsbakslot.

 

Dit beproefde middel tegen autodiefstal wordt volgens de laatste technologie in Tjechië geproduceerd.


 

De Construct versnelllingsbaksloten voldoen aan de laatste eisen van SCM (MP03) beftreft mechanische beveiliging en zijn gekeurd door een onafhankelijk test instituut in Nederland. De sloten zijn mede dankzij de vooruitziene blik van dit testinstituut, Construct en importeur Memo naar het volgende niveau wat betreft beveiliging gebracht. Het proces van het behalen van het hoogste niveau heeft 1 jaar geduurd, en heeft als resultaat een voortreffelijk beveiligingsslot voor voertuigen.

     
Omdat het slot volledig mechanisch is, is het niet afhankelijk van enige vorm van stroom. Hierdoor opereert het slot volledig zelfstandig, het wordt alleen gemonteerd door erkende monteurs. De wijze van montage is uiteraard ook uitgebreid getest, het slot kan niet verwijderd worden, zonder zeer zware schade aan het voertuig te maken.
     

kampeerzaken.nlHet Construct anti diefstal beveiliging systeem is gebaseerd op het onbeweeglijk maken van de versnellingsbak door middel van een vergrendeling zodat de versnellingsbak bijvoorbeeld in de achteruitstand geblokkeerd is, en er alleen weer uit kan wanneer uw het slot van de vergrendeling haalt. Bij voertuigen met een automatische transmissie word hij in de pakeerstand gezet.

Like dit artikel
Tweet dit artikel