ANWB Campings van het Jaar

kampeerzaken.nlOok dit jaar heeft de ANWB heeft tijdens het jaarlijkse Camping Gala vier campings uitgeroepen tot Camping van het Jaar 2011.

 

Deze zijn voorgedragen door lezers van de Kampeer- & Caravan Kampioen en gebruikers van de ANWB-campinggidsen én op basis van een beoordeling van kampeerspecialisten binnen de ANWB.

 

Winnaar van de ANWB / KCK Innovatie Award 2011 is Camping De Kleine Wolf, Nederland.  Deze camping sprong in het oog door ‘Het Verwenmoment’, waar de campinggasten middels een cadeautje persoonlijke aandacht krijgen:

  • voor alle gasten, 2 keer per week
  • voor alle kinderen bij vertrek
  • bij speciale gevallen (bijvoorbeeld pechvogels)
  • voor vaste jaargasten

De gasten ervaren ‘Het Verwenmoment’ als een extra waardering en belevenis tijdens hun verblijf op de camping.


 

Campings van het Jaar

Eurotopcampings

kampeerzaken.nlTijdens het ANWB Camping Gala 2011 werd ook de nummer 1 bekendgemaakt van de Eurotopcampings: ANWB-erkende kampeerparadijzen uit het topsegment, de ‘Champions League’ uit de kampeerbranche.

 

De uitslag van deze verkiezing is gebaseerd op een uitgebreid kwaliteitsonderzoek door ANWB-campinginspecteurs en gastenenquetes.

 

Camping De Paal (Bergeijk, Nederland) eindigde daarbij op de eerste plaats. Op de tweede plek staat Camping Internacional La Marina (bij Alicante, Spanje). De derde plaats is voor Camping De Kleine Wolf (Stegeren, Nederland).

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel