ANWB Kampeerdagen 2008, bezoekersinformatie

kampeerzaken.nlMorgen en overmorgen zijn de ANWB Kampeerdagen. Dit kampeerevenement vindt plaats op zaterdag 19 en zondag 20 april op recreatieterrein Ouderkerkerplas aan de Amstel. De kampeerliefhebber vindt op de ANWB Kampeerdagen alles wat met kamperen te maken heeft. Een uitgebreide tentenshow, caravans, campers, fietsen, de nieuwste kampeeraccessoires en veel informatie over bestemmingen in binnen- en buitenland. Het evenement is gedeeltelijk overdekt, de toegang tot de ANWB Kampeerdagen is gratis.
 De ANWB Kampeerdagen bieden uiteenlopende activiteiten voor jong en oud. Naast de producten en diensten van 125 standhouders zijn er op de ANWB kampeerdagen ook workshops fotograferen, sportieve activiteiten, wedstrijden, optredens en een speciaal kinderprogramma in het kindertheater. Zo wordt een bezoek aan het evenement een gezellige dag uit.
Nieuwe locatie
Dit jaar is voor de ANWB Kampeerdagen gekozen voor een nieuwe locatie, op recreatieterrein Ouderkerkerplas te Ouderkerk aan de Amstel. Parkeren op het evenemententerrein kan tegen betaling van € 6,-. Vanaf NS-station Amsterdam Bijlmer Arena rijden pendelbussen.
In tegenstelling tot voorgaande jaren worden op de ANWB Kampeerdagen vanaf dit jaar geen tweedehands caravans meer verkocht. Belangstellenden kunnen hiervoor in het najaar terecht op de Beurs Gebruikte Caravans van de ANWB.
Bezoekersinformatie:
* De ANWB Kampeerdagen worden gehouden op zaterdag 19 en zondag 20 april 2008.
* De openingstijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur.
* Locatie: Recreatieterrein Ouderkerkerplas te Ouderkerk aan de Amstel.
* Toegang: gratis.
* Een routebeschrijving en informatie over deelnemende bedrijven en activiteiten zijn te vinden via www.anwb.nl/kamperen.
Gerelateerd artikel: < ahref=""http://www.kampeerzaken.nl/caravans-campers-anwb-kampeerdagen090408">Caravans en campers op ANWB Kampeerdagen 2008

Like dit artikel
Tweet dit artikel