ANWB Kampeer- en Vakantiedagen 2006

kampeerzaken.nlDroog, een pril zonnetje, weinig wind. Heerlijk weer voor een dagje tenten, vouwwagens en toebehoren kijken in Spaarnwoude.
Uiteraard waren we niet de enigen die er zo over dachten, gezien de opstoppingen die er op de toch spaarzame wegen richting Spaarnwoude waren. Gelukkig zijn de meeste kampeerders de beroerdste niet en wachtte iedereen geduldig zijn beurt af, waarvoor hulde.
Hoewel menig standhouder zich beklaagde over de matige belangstelling, vooral op de wat koelere zaterdag, vonden wij dat het zo rond het middaguur toch aardig druk begon te worden.
 Wat was er te zien op de ANWB Kampeer- en Vakantiedagen, behalve de alom aanwezige ANWB promotie?
Qua noviteiten was er niet bijzonder veel, maar de noviiteiten waren op zich best wel interessant: de Kariba van Aart Kok, de Krokodil (nee, niet die paarse) van Esvo, de Kieviet, de Stormmeeuw en de Patrijs bij De Waard Tenten, leuke babybedjes bij Nomad, en een aantal leuke lichtgewicht tentjes.
Maar als u gewoon een nieuwe tent of vouwwagen zocht had u keus genoeg, te veel keus waarschijnlijk zelfs. En als u niet direct op zoek was: er was vermaak genoeg, voor zowel jong als oud. Zo kon men o.a. klimmen en kanoën.
Helaas waren er ook een aantal afwezigen, vooral op vouwwagen gebied: Gerjak-Tago, Alpen Kreuzer (failliet) en Comanche vouwwagens (een luxe probleem: te druk).

Like dit artikel
Tweet dit artikel