ANWB Kampeerdagen 2012 goed bezocht

https://www.youtube.com/watch?v=Brdau2NrYI0
De ANWB Kampeerdagen 2012, die afgelopen weekend werden gehouden in Ouderkerk a/d Amstel, hebben weer een flink aantal bezoekers getrokken.

 

De maar liefst 18.000 bezoekers trokken zich niets aan van wat minder fraaie weer en keken hun ogen uit aan de honderden tenten, vouwwagens, tenttrailers, vouwwagens, caravans en campers, en konden zich ook vermaken met en bij de diverse activiteiten. Bovendien waren er ook diverse stands met accessoires en informatie over campings.


 

Zo kon men zelf actief meedoen en bijvoorbeeld (elektrische) fietsen en snorscooters uitproberen op het fietsparcours, op de foto met roofvogels, waterskieën op de waterskibaan, zeilen in een Optimist , meedoen aan een speurtocht, trampoline springen of de klimwand uitproberen.

 

Maar men kon ook diverse demonstraties bijwonen, bijvoorbeeld over BBQ-en, buitenkoken en  zandsculpturen maken. Uiteraard was er ook voor de kinderen genoeg te doen, zo was er een kinderpaviljoen met o.a. een stand van de ANWB Kids Explorers, kinderprogramma’s van RCN en Campkidz Recreatie, en konden ze broodjesbakken boven een kampvuur

Like dit artikel
Tweet dit artikel