ANWB Kampeerdagen, Ouderkerk aan de Amstel

kampeerzaken.nlOok dit jaar organiseert de ANWB weer de ANWB Kampeerdagen. De  Kampeerdagen vinden komend weekend plaats op dezelfde locatie als vorig jaar, namelijk recreatiegebied Ouderkerkplas bij Ouderkerk a/d Amstel.

 

Iedereen die nieuws, informatie en inspiratie op wil doen op het gebied van kamperen, en niet tenten, vouwwagens, tenttrailers en andere kampeerspullen maar ook campings en vakantiebestemmingen, kan zijn hart ophalen op de ANWB Kampeerdagen, zaterdag 18 en zondag 19 april van 10 tot 17 uur.


 

kampeerzaken.nlVoor ANWB leden en hun echtgenoten/partners en kinderen is de toegang tot de ANWB kampeerdagen gratis, niet leden betalen € 5. Ook kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen.

 

Parkeren op het evenemententerrein kost € 6,-. U kunt als u met openbaar vervoer komt, vanaf NS Station Amsterdam Bijlmer/Arena gebruik maken van een gratis pendelbus naar de Ouderkerkerplas.

 

Wat aanvullende info:

 

Tip:

Als u toch op pad bent en u wilt nog meer ´tentjes kijken´, op ongeveer 20 minuten rijden zijn er in Hoofddorp de Bever Info & Doe Dagen!

Like dit artikel
Tweet dit artikel