ANWB Lentedagen 2015

ANWB Lentedagen 2015

Volop informatie & vermaak op de ANWB Lentedagen (foto: © ANWB)

BUSSLOO – Nog iets meer dan een week, en de ANWB Lentedagen 2015 gaan van start.

Deze Lentedagen zijn min of meer de opvolger van de eerdere ANWB Kampeerdagen en ANWB Kampeer & Outdoordagen, die voorheen in Almere, Spaarnwoude en Ouderkerk a/d Amstel werden georganiseerd. De wat oudere kampeerders zullen zich misschien ook nog de tentenshows herinneren die de ANWB vroeger in het Larserbos organiseerde. De ANWB Lentedagen 2015 vinden plaats op 18 en 19 april.

De Lentedagen richten zich op een veel breder publiek dan alleen kampeerders. Men wil nu iedereen aanspreken die graag buiten is. Dus niet alleen kampeerders maar ook fietsers en wandelaars, en ook mensen die er graag met de scooter, motorfiets of boot op uit gaan.

Dit evenement is daardoor veel groter en heeft derhalve ook een veel groter terrein nodig. De ANWB heeft daarom gekozen voor recreatiegebied Bussloo. Dat ligt vlak bij Apeldoorn en is via de A1 makkelijk bereikbaar vanuit de Randstad en de rest van het land. Een ideale locatie: groot, goed bereikbaar, met een mooie afwisseling van gras en groen rond een recreatiemeer.

De hoeveelheid activiteiten en exposanten is flink gegroeid. Fietsfanaten kunnen er de nieuwste fietstrends en coolste gadgets ontdekken, of een mooie route rondom het evenemententerrein fietsen. Ook wandelaars komen aan hun trekken. Voor hen zijn er ook vele nieuwe schoenen, accessoires en de laatste trends op het gebied van buitensportkleding te zien. Ook zijn er diverse wandelroutes uitgestippeld. Kampeerders kunnen er uiteraard kennismaken met het laatste nieuws op kampeergebied. Bovendien kun je er ook terecht voor een selectie van gekeurde tweedehands caravans. Motorrijders en scooterrijders kunnen de laatste modellen bewonderen en proefritjes maken.

Uiteraard is er nog veel meer te zien en zijn er nog meer evenementen. Voor alle informatie, ook over de openingstijden, toegang en het parkeren, kun je kijken op de website van de ANWB.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel