ANWB Outdoor- en kampeerdagen aan de Ouderkerkerplas

ANWB Outdoor en kampeerdagen 2014

Overnachten aan de Ouderkerkerplas kan tijdens ANWB Outdoor en kampeerdagen 2014

OUDERKERK a/d AMSTEL – Op zoek naar een nieuwe tent? Zin in een proefritje op een e-bike of overnachten aan de Ouderkerkerplas? Beleef het op zaterdag 12 en zondag 13 april tijdens de ANWB Outdoor- en Kampeerdagen in Ouderkerk a/d Amstel. 

De ANWB Outdoor- en kampeerdagen vinden plaats in Groengebied Ouderkerkerplas. Op het terrein zijn drie thema’s te vinden: Outdoor, Kamperen en Fietsen.

Voor buitensporters is er een paviljoen ingericht met het nieuwste van het nieuwste op het gebied van tenten, tassen en accessoires. En wie aan één dag niet genoeg heeft, overnacht op het terrein tijdens de Op Pad sleep-in.

Caravankeuring met adviesprijs

Ben je op zoek naar een tweedehands caravan? Dan kun je je laten adviseren door de ANWB keurmeesters. Op de ontmoetingsplek voor kopers en verkopers werpen de ANWB-keurmeesters een keurende blik op je potentiële aankoop en brengen een adviesprijs uit.

Proefrit op de e-bike

In de omgeving van Ouderkerk is een 10 km lange fietsroute uitgezet. Je kunt er de nieuwste (elektrische) fietsen uitproberen.

BBQ-en en ballonnen

De beste BBQ-gerechten krijg je gedemonstreerd in de Buiten Koken-stand. Voor kinderen heeft de ANWB activiteiten zoals shows, springkussens en een ballonnenwedstrijd in petto.

Wil je profiteren van leuke kortingen tijdens de ANWB Outdoor- en kampeerdagen? Download dan het ANWB Outdoor- en kampeerdagen-bonnenboekje. Je kunt dan meteen bij het ANWB Kampeerpaviljoen gratis de Kamperen-app downloaden op vertoon van het boekje.

Like dit artikel
Tweet dit artikel