ANWB zoekt juryleden voor de Camping van het Jaar-verkiezing

camping jaar

Juryleden voor verkiezing Camping van het Jaar gezocht

DEN HAAG – Al sinds 1987 reikt de ANWB prijzen uit aan campings. De Campings van het Jaar worden sinds 1990 in heel Europa gekozen. Als je niet alleen van kamperen houdt, maar vindt dat jij ook een echte campingkenner bent, dan zou je je kunnen aanmelden om mee te oordelen over de Camping van het Jaar.

De ANWB en KCK zijn namelijk op zoek naar leden die willen mee-jureren in de Camping van het Jaar Verkiezing 2017.

Uiteraard is het voor een goed verloop van de verkiezingen belangrijk dat je aan een aantal eisen voldoet. Je moet niet alleen een affiniteit met kamperen in het algemeen hebben, maar in jouw leven ook verschillende campeings hebben bezocht. Uiteraard moet je ook feilloos kunnen benoemen waarom de te nomineren campings het predicaat Camping van het Jaar verdienen. Ook dien je beschikbaar te zijn op 6 november 2016, dan vindt namelijk de bijeenkomst van de jury plaats.

Als je interesse hebt kun je een mailtje naar de kck sturen (kck@anwb.nl). Daarin dien je niet alleen jouw motivatie te vermelden, maar ook één en ander over jouw kennis, ervaring en affiniteit met kamperen, jouw leeftijd en natuurlijk ook jouw contactgegevens. De ANWB neemt dan contact op met de geselecteerde juryleden. Reageer snel, want de sluitingstermijn nadert!

De categorieën voor de komende Camping van het Jaar verkiezing zijn overigens de volgende:

  • De mooiste camping voor gezinnen met jonge kinderen (tot 12 jaar)
  • De mooiste Charmecamping
  • De camping met de mooiste huuraccommodaties
  • De wisselcategorie van dit jaar: de mooiste natuurcamping
Like dit artikel
Tweet dit artikel