Cambiance & Overijssel Vakantieparken samen met Ardoer

kampeerzaken.nlNa een intensieve voorbereidingsperiode is de samenwerking tussen de kwaliteitscampings van Ardoer, Cambiance en Overijssel Vakantieparken een feit.

 

Met in totaal meer dan 30 zelfstandige campings vormen zij vanaf komend jaar onder de naam Ardoer.com een krachtiger kwaliteitslabel met persoonlijke aandacht.


 

Iedere camping uniek
Hoewel de aangesloten bedrijven zich kunnen vinden in de samenwerking, blijft iedere camping wel uniek. Zo heeft iedere camping immers een andere ligging, karakter, recreatieprogramma en invulling van het gastheerschap.

 

Ook bij de nieuwe leden ’n Kaps, De Holterberg, ’t Reezerwold en ’t Akkertien in Twente en Overijssel en De Boskant, Duinhoeve, De Kienehoef, De Reebok, De Ullingse Bergen en ’t Witven in Brabant zijn het de eigenaren van de familiebedrijven die de gasten een warm en persoonlijk welkom heten.

 

Uitgebreiding website en online boekingssysteem
De komende periode wordt er hard gewerkt om half november de brochures klaar te hebben, zodat gasten op tijd hun vakantie voor 2013 kunnen boeken. Ook worden de nieuwe campings toegevoegd aan de website en het online boekingssysteem van Ardoer.com, waarbij de verschillende boekingssystemen van de campings en organisaties direct aan elkaar worden gekoppeld.

Like dit artikel
Tweet dit artikel