Aart Kok Taiga krijgt opvolger

kampeerzaken.nlKamperen is voor Aart Kok niet alleen vakantie, maar een soort van testreis met bestaande of nieuwe producten om ze te testen en tot in detail te verbeteren. En verder is het natuurlijk belangrijk dat Aart Kok de kampeerervaringen kan delen met de klanten.
Eén van die dingen die Aart Kok aan de tand gaat voelen is een nieuwe variant van de Zambezi met soft top. Deze tenttrailer moet de opvolger van de Taiga gaan worden.
 
kampeerzaken.nlAart Kok neemt wat de Taiga betreft dus afscheid van de metalen wagenbak. De opvolger krijgt, die net als de Zambezi, een van polyester vervaardigde wagenbak. Zoals u op de foto ziet is de wagen nog afgedekt tegen nieuwsgierige blikken, maar we kunnen u wel vertellen dat ook deze in alle RAL kleuren leverbaar zal zijn. De definitieve naam is nog bekend.
Verder gaat Aart Kok de eerder besproken schuiflade voorzien van een ingebouwde keuken. Op www.aartkok.nl zijn onder de knop "Keuken" steeds wat previews van de nieuwe keuken te zien.
De nieuwe tenttrailer en keuken zijn ieder geval in oktober, op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs te Utrecht, in levende lijve te zien op de stand van Aart Kok, met nog 2 nieuwe modellen.
Voorlopig gaan Aart en Anneke Kok de nieuweling uitgebreid testen, en zijn ze dus even afwezig van 7 tot 28 juli. De reis gaat ongetwijfeld verder dan Noord-Holland…

Like dit artikel
Tweet dit artikel