Avento Avance 365 TCB

kampeerzaken.nlLiefhebbers van een lichte en compacte doch comfortabele tourcaravan zullen de nieuwe Avance 365 TCB van Avento bijzonder kunnen waarderen. Ondanks zijn geringe afmetingen biedt deze nieuwe caravan volgens Avento verrassend veel ruimte en mogelijkheden, zo heeft men keuze uit twee verschillende indelingen die ieder ook weer flexibel zijn.
 
De Avento Avance 365 TCB wordt standaard geleverd met zitgroep voorzien van twee lange banken maar kan optioneel ook met een rondzit worden geleverd.
Met ieder van deze twee mogelijkheden kunt u optioneel weer variëren. Zo kunt de versie met twee lange banken in een handomdraai omtoveren naar twee riante eenpersoonsbedden van maar liefst 80 x 200 cm. In de versie met een rondzit kunt u optioneel de positie van het bed (direct tegen het raam, of juist niet)kiezen.
De keuken en toiletruimte bevinden zich in beide indelingen aan de achterzijde van de caravan. Het rijklare gewicht van deze caravan bedraagt 900 kg, en het maximaal beladen gewicht is 1200 kg.
Meer info op www.avento.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel