Avento Avance Esclusivo 445 TF in Avagrande editie

kampeerzaken.nlIn maart 2006 komt Avento Caravans met een speciale editie van de toch al rijk uitgeruste Avance Esclusivo 445 TF op de markt, de Avagrande. Grotere broer Gran Turismo kreeg in januari 2005 nog het felbegeerde predikaat Caravan van het Jaar (2005) mee.
Reden genoeg voor de caravanbouwers uit Hoogeveen om de Avagrande de exterieurkleuren van de bekroonde Gran Turismo mee te geven.
 kampeerzaken.nl
Zoals alle Avento’s is de Avagrande standaard uitgerust met comfortabele vloerverwarming.
Bovenop de uitrusting van de “normale” Avance Esclusivo is in de standaard uitrusting een entertainmentset opgenomen, bestaande uit een LG flatscreen en een JVC radio/CD/DVD speler met luidsprekers.
kampeerzaken.nlWanneer de TV niet gebruikt wordt, wordt deze keurig aan het zicht van ongewenst bezoek onttrokken en verdwijnt in één van de bovenkastjes.
In een tijd waarin een caravanbreedte van 2.30 meter inmiddels gemeengoed is geworden en veel fabrikanten zelfs de maximaal toegestane buitenbreedte van 2.50 meter niet schuwen, mag niet onvermeld blijven dat de Avagrande een buitenbreedte heeft van slechts 219 cm.
Iets wat u vooral zult weten te waarderen bij het manoeuvreren door smalle steegjes en bijvoorbeeld bij het passeren van tolpoorten.
Voor € 17.650,– bent u de nieuwe eigenaar van de Avento Avagrande die begin maart bij de Avento dealer te bewonderen is.
Kijk voor meer informatie op www.avento.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel