Avento Gran Turismo gekozen tot Caravan van het Jaar

De vakjury van de KCK verkiezing ‘Caravan van het Jaar’ heeft unaniem de Avento Gran Turismo uitgeroepen tot Caravan van het Jaar 2005.
kampeerzaken.nl
 Uitreiking
De jaarlijkse prijs voor het meest vernieuwende, opvallende en spraakmakende product werd uitgereikt tijdens de opening van de Caravana in Zuidlaren op 20 januari j.l. De verkiezing Caravan van het Jaar werd enkele jaren geleden in het leven geroepen door het ANWB magazine Kampeer & Caravan Kampioen en is inmiddels uitgegroeid tot dè erkenning binnen de branche. Naast initiatiefnemer KCK bestaat de jury uit vertegenwoordigers van de Nederlandse Caravan Club, het Algemeen Dagblad en Vakantiekriebels. Een vertegenwoordiging die met recht in de caravanbranche als autoriteit mag worden gezien.
kampeerzaken.nl
Motivering
De Avento Gran Turismo wordt ervaren als een uiterst comfortabele tourcaravan die ongekend compleet is uitgerust. Vernieuwend en karakteristiek qua lijnvoering die in één oogopslag onlosmakelijk is verbonden met de herkenbare Avento roots. Naast de overbekende hoge kwaliteit maken ook de hoge graad van comfort (in álle Avento’s zit momenteel standaard vloerverwarming) en het brede indelingsassortiment de Avento Gran Turismo tot één van de meest begerenswaardige tourcaravans in haar klasse.
Meer informatie op http://www.avento.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel