B Turtle: fietsvouwwagen met oppompbare tent

B Turtle fietsvouwwagen

B Turtle: fietsvouwwagen met oppompbare tent

ZOETERMEER – Een paar jaar geleden is er ook een aantal keren sprake van geweest dat er een fietsvouwwagen of -caravan op de markt zou komen. Daar was een heleboel publiciteit over maar helaas zijn deze nooit daadwerkelijk in productie gekomen.

De B Turtle, die het Oostenrijkse bedrijf GentleTent op de Caravan Salon presenteerde, ziet er wat dat betreft al aardig ‘af’ uit. Helaas trok de B Turtle niet al te veel aandacht omdat er maar een bescheiden plekje voor was ingeruimd.

In een fiets- en kampeerland als Nederland, waar e-bikes en bakfietsen aan de orde van de dag zijn, zou een product als de B Turtle absoluut aan moeten slaan. Ingeklapt is het niet meer dan een compacte fietsaanhanger, waarin de tent plus de nodige extra bagage kan worden vervoerd.

B Turtle fietsvouwwagenUitgeklapt en opgepompt biedt de B Turtle ruimte voor twee personen om te slapen, plus een bescheiden voorruimte waar je beschut tegen wind en weer in kunt zitten of staan.. Precies genoeg voor de fietskampeerder, zeker als er ook ruimte is om een lichtgewicht tarpje mee te nemen waarmee je de leefruimte nog eens uit kunt breiden.

Wie meer informatie over de B Turtle wenst te ontvangen, kan dat opvragen via de website van GentleTent.

https://www.facebook.com/gentletent/videos/1583595015034693/

Like dit artikel
Tweet dit artikel