BackpackingLight.nl wordt officiële dealer van Zpacks in Nederland en West-Europa

BackpackingLight.nl wordt officiële dealer van Zpacks in Nederland en West-Europa

BackpackingLight.nl wordt officiële dealer van Zpacks in Nederland en West-Europa

BackpackingLight.nl, een Nederlandse retailer die een reputatie heeft opgebouwd als specialist in lichtgewicht kampeer- en outdooruitrusting, heeft aangekondigd dat het de officiële dealer is geworden van het Amerikaanse merk Zpacks in Nederland en West-Europa.

Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal. Niet alleen voor beide bedrijven, maar vooral voor outdoor-enthousiastelingen in Europa die nu veel gemakkelijker de hoogwaardige, ultralichte tenten en accessoires van Zpacks kunnen aanschaffen.

Zpacks

Zpacks, opgericht in 2005 door Joe Valesko, heeft zich gevestigd als een toonaangevend merk in de outdoor-industrie. Het bedrijf, gevestigd in Melbourne, Florida, is bekend om zijn ultralichte rugzakken, tenten en slaapzakken, die allemaal zijn ontworpen met het oog op gewichtsbesparing en functionaliteit. Het team van Zpacks, bestaande uit ervaren hikers en outdoor-avonturiers, streeft ernaar om producten te creëren die de outdoor-ervaring verbeteren door het gewicht van de uitrusting te verminderen.

Backpackinglight.nl

Aan deze kant van de Atlantische Oceaan, in Nederland, heeft BackpackingLight.nl zichzelf gevestigd als een betrouwbare bron voor lichtgewicht outdoor- en kampeeruitrusting. Opgericht door Mike Holtkamp, een fervent outdoor-liefhebber, streeft het bedrijf ernaar om klanten te voorzien van de beste ultralichte tenten en accessoires. Met de toevoeging van Zpacks aan hun productaanbod, breidt BackpackingLight.nl zijn assortiment uit met enkele van de meest gewaardeerde producten in de outdoor-industrie.

Samenwerking

De samenwerking tussen BackpackingLight.nl en Zpacks betekent dat klanten in Nederland en West-Europa nu gemakkelijker toegang hebben tot Zpacks-producten. In eerste instantie zal BackpackingLight.nl twee tentmodellen van Zpacks aanbieden: de Plex Solo en de Duplex. Daarnaast zullen er ook diverse handige accessoires beschikbaar zijn, en het bedrijf wil dit assortiment in de toekomst verder uitbreiden.

Prijzen

Een belangrijk aspect van deze samenwerking is de prijsaanpassing. Vanwege de extra kosten die gepaard gaan met het verzenden van producten van de Verenigde Staten naar Europa, zijn de prijzen op BackpackingLight.nl aangepast. Echter, zoals Holtkamp uitlegt, heeft dit ook voordelen voor de klant: “Wij hebben de verzendkosten, inklaringskosten en de 21% BTW over deze materialen al voor je betaald, zodat jij dit niet meer aan de voordeur hoeft te doen.”

Dit betekent dat klanten niet langer wekenlang hoeven te wachten op hun bestellingen, geen onverwachte kosten achteraf krijgen, en kunnen profiteren van de persoonlijke service die ze gewend zijn van BackpackingLight.nl. Bovendien lopen alle garanties ook gewoon via BackpackingLight.nl en Zpacks zelf.

Mooie toekomst

Holtkamp is optimistisch over de toekomst van deze samenwerking: “De lijntjes zijn kort tussen ons en Zpacks, dus wij verwachten een mooie toekomst te kunnen maken voor onze Europese hikers en backpackers.” Klanten die geïnteresseerd zijn in het bestellen van Zpacks-producten, worden aangemoedigd om contact op te nemen met BackpackingLight.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel