Bakker Campers uit Wenum-Wiesel is beste camperbedrijf van Nederland

Bakker Campers, Wenum-Wiesel

De staf van Bakker Campers is trots op de prestigieuze Award: V.l.n.r. Herco Wegerif (verkoopadviseur), eigenaar Job Bakker, Jacob Uiterwijk (verkoopadviseur).

WENUM-WIESEL – Eigenaar Job Bakker van is een man van weinig woorden. Helemaal nu blijkt dat zijn bedrijf Bakker Campers in Wenum-Wiesel door het Nationale Business Succes Award Instituut (NBSA) is verkozen tot “Beste camperbedrijf van Nederland.” “Ik was echt even sprakeloos toen ik hoorde dat wij deze eervolle Award hebben gewonnen,” aldus Bakker.

De bedrijven die in aanmerking komen voor deze begeerde Award worden beoordeeld op de positie in de markt, het onderscheidend vermogen, het ‘maatschappelijk verantwoord’ ondernemerschap, de historie en vooruitzichten, alsmede het vernieuwende karakter van de onderneming.

“Wij doen het weliswaar heel goed en krijgen regelmatig complimenten van onze bezoekers over onze presentatie, de ruime keuze en kwaliteit van onze campers, maar wanneer een onafhankelijke organisatie als het NBSA Instituut ons het beste camperbedrijf van Nederland noemt dan doet het wel wat met je, zegt de trotse eigenaar.

Job Bakker realiseert zich dat tal van gerenommeerde bedrijven hem voorgingen. ”Wij worden nu in één adem genoemd met topmerken die ook een Succes Award-nominatie ontvingen, zoals ATAG, Westland Kaas, bekend van Old Amsterdam en Maasland, Jaap NL, Staples en andere succesvolle ondernemingen. Het toont aan dat ons bedrijf behoort tot de top in Nederland en toonaangevend is in onze branche. Dat is toch een bevestiging dat wij goed bezig zijn.“

Met het winnen van deze prestigieuze prijs komt Bakker Campers tevens in aanmerking voor de verkiezing “Beste bedrijf in Nederland” die later dit jaar wordt uitgereikt door oud premier Balkenende.

Dankzij de verkiezing tot beste camperbedrijf in Nederland heeft het RTL TV programma “Succesvol Nederland” een uitgebreid item over Bakker Campers uitgezonden.

Like dit artikel
Tweet dit artikel