Bamboe keuken voortaan voor iedere nieuwe Holtkamper beschikbaar

Holtkamper keuken vouwwagen

De bamboe keuken is voortaan leverbaar voor alle Holtkamper tenttrailers

ZOETERMEER – Holtkamper meldt dat de Bamboe Kampeerkeuken voortaan voor alle nieuwe Holtkamper tenttrailers verkrijgbaar zal zijn.

Deze luxe, robuutste kampeerkeuken was tot nu toe alleen maar leverbaar voor de Holtkamper Kyte. Vanwege de grote interesse voor deze keuken, is hij nu ook verkrijgbaar voor de Cocoon Modulair en de Cocoon Aero tenttrailers.

De gebruikte houtsoort, bamboe, heeft een aantal voordelen. Bamboe is namelijk licht, sterk, hard, waterbestendig en duurzaam, en combineert dat met een mooie uitstraling die een beetje aan eikenhout doet denken. Daarmee geeft het de keuken een luxe en warme uitstraling.

Bovendien is de keuken op zich ook allesbehalve Spartaans. Het gascomfoor heeft drie pittenen die worden afgedekt door middel van een chique glasplaat. Voorts zijn er een aantal legplanken en een aantal kunststof bakjes voor de kleine spullen. Ook is er een eenvoudige maar praktische watervoorziening zodat je even snel de handen af kunt spoelen. Uiteraard is er ook ruimte voor een koelkast. Handig is het grote bergvak dat door middel van 2 handige deksels is te bereiken. Daar kan de voorrraad in praktische Curver boxen worden opgeslagen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel