Barbie en Michael veroorzaken onrust op camping

Barbie Spanje1 SPANJE – Mediapersoonlijkheid Barbie en haar man Michael hebben de afgelopen week veel onrust veroorzaakt op een Spaanse camping.

De kampeerplaats aan de Costa Brava was uitgekozen om een aflevering van de nieuwe reallifesoap van de twee op te nemen.

De aanwezigheid van het bekende stel zorgde voor flink wat ophef. Ze verbleven namelijk op een camping met ruim vierduizend gasten, waarvan de helft uit Nederland. Het Haagse stel was nog maar net neergestreken of de directie van de camping moest extra bewaking regelen. Ook moest een deel van de camping worden afgezet. Vele nieuwsgierige gasten wilden namelijk graag een glimp van de twee opvangen, maar de buren op de camping waren van die aanloop niet gediend. Er zijn borden opgehangen en afzettingen geplaatst om te voorkomen dat met name kinderen voor paparazzi-fotograaf konden spelen.

De onrust was gelukkig maar van korte duur, want de zongebruinde blondine en haar man zijn al na een paar dagen verder gereisd voor nieuwe opnamen elders. Wanneer het tv-programma wordt uitgezonden, wordt later deze zomer bekend gemaakt.

Bron: RTL Boulevard

Barbie Spanje2

Like dit artikel
Tweet dit artikel