Becker Transit.7SL EU navigatiesysteem voor truck én camper

Becker Transit.7SL EU navigatiesysteem

Becker Transit.7SL EU, navigatiesysteem met interessante mogelijkheden.

ZOETERMEER – Becker, de Duitse producent van autoradio’s en navigatieapparatuur, introduceerde onlangs het Transit.7SL EU navigatieapparaat. Dit apparaat is speciaal ontwikkeld voor mensen die met de vrachtwagen of camper onderweg zijn.

Het toestel heeft een aantal eigenschappen die niet alleen interessant zijn voor de beroepschauffeurs, maar zeker ook voor camperaars.

Voor camperaars zal de kalender voor rijverboden wat minder interessant zijn, al weten ze dan wel wanneer de trucks niet op de snelwegen rijden maar op de parkeerplaatsen staan, maar de gratis levenslange automatische updatefunctie van de kaarten van 46 landen is natuurlijk erg aantrekkelijk. Dat upgraden kan overigens via WLAN en de smartphone, dus zonder tussenkomst van de computer.

Verder bevat het apparaat, dat een beeldscherm van 7 inch heeft, actuele informatie van de in totaal bijna 10.000 campings en camperplaatsen uit de database van de ADAC Camping- und Stellplatzführer alsmede reisinformatie van Marco Polo. Bij het navigeren met de Transit.7SL EU kun je diverse profielen van je voertuig instellen zodat het toestel rekening kan houden met de afmetingen en het gewicht van het voertuig. Zaken als versperringen, obstakels en mileuzones worden tijdig gesignaleerd. Bij het plannen van de route kun je ook aanvullende informatie over de hellingspercentages bekijken.

De verbeterde Live-functies van het Becker Connect systeem bieden onder meer actuele verkeersinformatie en meldingen van snelheidscontroles. De nieuwe Trackingdevice van de Transit.7SL EU maakt het mogelijk om de gereden route te tracken en te bewaren.

https://www.youtube.com/watch?v=cpQDnXkQZNg

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel