BeneGas Light fles nu ook met 7,5 kilo vulling verkrijgbaar

BeneGas Light gasfles 7,5 kg

De BeneGas Light gasfles voortaan ook leverbaar met 7,5 kilo vulling

ZOETERMEER – De BeneGas Light behoren al zo’n 15 jaar tot de populairste kunststof gasflessen. Ze worden niet alleen vaak gebruikt door caravanners, camperaars en eigenaren van tenten of vouwwagens, maar ook door BBQ liefhebbers.

De veilige, lichtgewicht BeneGas Light kun je dan ook in heel wat disselbakken terugvinden. Ze waren tot dusver verkrijgbaar met een inhoud van 5 en 10 kilogram.

Voortaan  is er ook een tussenmaat verkrijgbaar, met een inhoud van 7,5 kilo. Ook dit is een handzame fles die in nagenoeg iedere disselbak past en die uiteraard ook de voordelen van de andere kunststof flessen heeft.  Ze zijn niet alleen licht van gewicht maar ook roestvrij. Verder  kun je ook heel gemakkelijk zien hoeveel gas er nog in een fles zit. Bovendien zijn ze veiliger. Bij een situatie met open vuur zal de binnenwand het gas namelijk gecontroleerd laten ontsnappen.

De BeneGas Lightgasfles is naast veilig ook licht en handzaam. En dat is wel zo prettig in de praktijk. De fles met het moderne design is er nu ook in een tussenmaat, de 7.5 kilo.

De BeneGas Light flessen zijn voortaan dus leverbaar in de volgende uitvoeringen:

  • 5 kilo: leeggewicht 3,8 kil0, 30,5 cm x 39 cm (b x h), consumentadviesprijs € 21,50
  • 7,5 kilo: leeggewicht van 4,1 kilo,  30,5 cm x 47 cm (b x h), consumentadviesprijs € 28,95
  • 10 kilo: leeggewicht 5,3 kilo, 30,5 cm x 57,1 cm (b x h), consumentadviesprijs € 37,95

Deze prijzen zijn exclusief het statiegeld van 55 euro. De aansluiting bij alle drie de maten is DIN, linksom.

Flessenzoeker

Je kunt op de website van BeneGas via de handige flessenzoeker makkelijk een omruilpunt voor je lege gasfles vinden. Je kunt je fles daar niet alleen omruilen voor een fles van dezelfde afmetingen, maar ook kiezen voor een grotere of kleinere gasfles. Omdat het statiegeld voor alle 3 de formaten gelijk is, betaal je alleen de gasvulling. Uiteraard is het op die punten ook mogelijk om er een extra BeneGas Light fles bij te kopen of voor de eerste keer aan te schaffen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel