Benimar halfintegraal camper met 2 hefbedden

Benimar Mileo 282

Gedurfde indeling van Benimar

ENSCHEDE –  Bij Benimar is de Mileo 282 nieuw in het assortiment. De indeling van deze nieuwe halfintegraal camper onderscheidt zich duidelijk van de algemene trend waar we achter de voorstoelen een zithoek zien en achterin de camper ruimte is voor de toilet- en slaapgelegenheid.

Bij de Mileo 282 zien we achterin de camper namelijk een tweede zithoek. Om toch nog genoeg slaapgelegenheid voor iedereen te realiseren heeft men hefbedden toegepast.

Ook achter de voorstoelen heeft de Mileo 282 de bekende zithoek, samengesteld uit de draaibare voorstoelen, een L-zit, een klein zitje aan de rechterkant en een tafel. Zoals gebruikelijk is daar direct achter de toiletruimte geplaatst, met daar tegenover aan de rechterzijde weer de keuken.

Benimar Mielo 282 indelingAchter het toilet en de keuken zien we in de meeste campers de slaapgelegenheid met een tweepersoons bed of twee eenpersoons bedden. Hier heeft Benimar voor een andere oplossing gekozen die redelijk uniek kan worden genoemd. We zien hier namelijk een ruime loungehoek bestaande uit een riante L-zit en tafel. Achter de zit bevinden zich nog een soort van vensterbank waaronder een bergruimte is verstopt alsmede een kastje, naast de loungehoek is nog een lage kast met laden en ruimte voor o.a. een televisie.

Zowel boven de voorste als boven de achterste zithoek heeft Benimar een hefbed geplaatst. Voorin een eenpersoons, achterin een tweepersoons bed. Dit geeft de Mileo 282 niet alleen een bijzondere indeling, maar ook een ongekende hoeveelheid leefruimte voor zijn bescheiden lengte van nog geen 7 meter.

De nieuweling is uiteraard volgende week te bewonderen op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht, meer informatie vind je ook op de website van Benica.

Like dit artikel
Tweet dit artikel