Bereid je voor op de Caravan Salon met de app

Caravan Salon AppDÜSSELDORF – De grootste kampeerbeurs ter wereld vindt ieder jaar plaats in het Duitse Düsseldorf. Aangezien er geen caravan- en camperbeurs meer is in Utrecht, worden er vele Nederlandse bezoekers verwacht tijdens de beurs bij onze oosterburen.

Bereid je alvast voor op de beurs met de speciale app.

Met de app kun je alvast je route uitstippelen. Een interactieve kaart van de beursvloer maakt het mogelijk je favoriete stand van te voren te traceren. Met vele hallen vol caravans, campers, tenten, vouwwagens en aanverwante zaken, is het aanbod wellicht overweldigend. Via de plattegrond kun je makkelijker de stands van bijvoorbeeld een bepaald land en/of een productcategorie vinden. Ook de route naar Düsseldorf zelf is met de app gemakkelijk te bepalen.

De app is gratis en te vinden in Google Play en de AppStore. Helaas is de taal van de app niet in te stellen op Nederlands, alleen Duits of Engels is mogelijk. De beurs vindt plaats van 30 augustus tot en met 8 september, elke dag van 10.00 tot 18.00 uur. Een dagticket kost €13.

Like dit artikel
Tweet dit artikel