Benelux landen prominent op Kampeer & Caravan Jaarbeurs

kampeerzaken.nlUiteraard kunnen de bezoekers van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2010 niet alleen het nieuwste aanbod campers, caravans en toebehoren bekijken maar er ook de nodige informatie over vakantiebestemmingen en campings vinden.

 

Op de komende editie kunnen zij meer dan ooit kunnen voorproeven van diverse vakantiebestemmingen. Het speciale thema ‘Bestemming Benelux’ is daarbij prominent aanwezig op de beurs. wordt ingezoomd. De drie landen uit de Benelux hebben elk een eigen Paviljoen op de beurs zodat de bezoekers zich uitgebreid kunnen informeren over de mogelijkheden van een verblijf in België, Nederland en Luxemburg.


 

Beursorganisator VNU Exhibitions haakt met dit beursthema in op de trend van "dichtbij vakanties" die naar verwachting nog lang niet voorbij is. De Benelux is een uitermate geliefde "dichtbij" bestemming van Nederlanders die er met de camper of caravan op uit trekken, in zowel hoogseizoen als het voor-of naseizoen.

 

Vooral de vijftig plussers, de ‘empty nesters’, die traditioneel toch al de grootste bezoekersgroep van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs is, bezoeken deze landen zeer regelmatig zodat zij nu dus op hun wenken worden bediend.

Like dit artikel
Tweet dit artikel