Beurs Kampeerbelevenis keert terug met drie edities

KampeerbelevenisBERGEIJK – In het seizoen 2013/2014 keert Kampeerbelevenis terug met zijn drie edities in Noord-Brabant, Zuid-Holland en Noord-Holland.

Het eerste lustrum wordt gevierd: voor het vijfde jaar op een rij gaat de kampeerbeurs van start. Het podium waar kampeerders en aanbieders elkaar ontmoeten verwacht veel van de komende edities.

Na een succesvol seizoen met maar liefst 22.000 bezoekers in het afgelopen jaar, beloven ook de komende edities weer een groot succes te worden. De editie in Noord-Brabant, in het dorp Bergeijk nabij de Belgische grens onder Eindhoven, zal als eerste plaatsvinden van vrijdag 1 november tot en met zondag 3 november 2013. Bax Totaal zal zijn locatie ter beschikking stellen voor een vol weekend ultieme kampeerbelevenis. Het zal volledig in het teken staan van kamperen en alle zaken die ermee te maken hebben. Bezoekers kunnen inspiratie opdoen, nieuwe mogelijkheden ontdekken en zich wanen op een camping, vanwege de gezellige sfeer op de beurs.

Editie Zuid-Holland

De editie in Zuid-Holland zal als tweede plaats vinden op zaterdag 8 en zondag 9 maart 2014 in het dorp Heinenoord, onder de rook van Rotterdam. Ook in hier wordt de locatie van vorig jaar aangehouden: Campolife. Het evenement beloofd een ware kampeerbelevenis te worden met kwaliteit en gastvrijheid als speerpunten.

Editie Noord-Holland

Als laatste is de editie in Noord-Holland aan de beurt, welke zal plaatsvinden op zaterdag 15 en zondag 16 maart 2014 in Zwaag, een dorp dat valt onder de gemeente Hoorn. Voor de vijfde editie in Noord-Holland zal Karsten Travelstore weer in de sferen van Kampeerbelevenis verkeren.

www.kampeerbelevenis.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel