Kampeer en Caravan Jaarbeurs vervalt in 2013

VNU schrapt Kampeer- en Caravan Jaarbeurs

Vakantiebeurs Utrecht 2013

De Kampeer en Caravan Jaarbeurs zal dit jaar geen doorgang vinden. In plaats daarvan krijgt de Vakantiebeurs een uitgebreidere kampeerafdeling.

Bij de laatste (49e) editie in oktober kwamen slechts 31.000 mensen naar de Kampeer en Caravan Jaarbeurs. Afgelopen maandag bleek dat Knaus-Tabbert bij de volgende editie niet meer aanwezig wil zijn. De organisatie heeft besloten de beurs in 2013 te annuleren.

Daar staat tegenover dat de jaarlijkse Vakantiebeurs in Utrecht het onderdeel Kampeer & Camping gaat uitbreiden met caravans, campers, tenttrailers, (voor)tenten en accessoires. Het voordeel is dat fabrikanten, importeurs, dealers en toeleveranciers hiermee de gelegenheid krijgen hun aanbod te presenteren tegen de achtergrond van concrete vakantiebestemmingen. Wellicht kan deze uitbreiding van de Vakantiebeurs tevens een verdere daling in bezoekersaantallen tegen gaan.

De Kampeer en Caravan Jaarbeurs stond gepland op 18 tot en met 22 oktober en vervalt dus. De eerstvolgende Vakantiebeurs vindt plaats van 15 tot en met 19 januari 2014.

Meer informatie: www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl

 
Like dit artikel
Tweet dit artikel