Bever Info & Doe Dagen

kampeerzaken.nlDe vierde editie van de Bever Info & Doe Dagen vindt plaats op zaterdag 17 en zondag 18 april 2010 in het Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp.

 

Tijdens dit outdoorevenement, dat Bever Zwerfsport jaarlijks organiseert, krijgt u volop informatie over uiteenlopende buitensportmaterialen en kunt u deelnemen aan activiteiten voor jong en oud.


 

kampeerzaken.nlOp de Bever Info & Doe Dage vindt u ruim 70 standhouders (o.a. The North Face, Lowe Alpine, Vaude, Gore-Tex, Odlo) en activiteiten zoals GPS-clinics, een survivalbaan, rafting workshops alsmede een grote tentenshow zodat u zich geen minuut hoeft te vervelen. Daarnaast kunt u genieten van diverse optredens onder het genot van een hapje en een drankje op één van de terrasjes.

 

Net zoals in 2009 is er ook dit jaar gekozen voor het recreatiegebied Haarlemmermeerse Bos (voormalig Floriadeterrein) in Hoofddorp. De toegang, evenals het parkeren en de activiteiten zijn gratis. Meer informatie over het programma, routebeschrijving en openingstijden staat op de website van Bever Zwerfsport.

Like dit artikel
Tweet dit artikel