Sfeervol inspiratie opdoen tijdens Bever Info & Doe Dagen

Dit weekend vonden tijdens zomers lenteweer de Bever Info & Doe Dagen plaats op een prachtige lokatie in Vierhouten. Bever Zwerfsport had daar een grote hoeveelheid leveranciers van buitensportartikelen uitgenodigd om niet alleen wat van hun leveringsprogramma te tonen, maar ook om de bezoekers er het nodige over te vertellen.
 Bovendien had Bever centraal op het veld een flinke tentenshow neergezet zodat iedereen ook daar zijn hart op kon halen aan diverse lichtgewicht tenten.

kampeerzaken.nlNaast kijken en informatie opdoen konden de bezoekers ook het nodige zelf doen, zo kon men o.a. op de vijver diverse kano’s proberen, klimmen op een klimwand, boogschieten en diverse buitensportartikelen zoals verrekijkers, zaklampen, waterfilters, kooktoestellen, slaapzakken en rugzakken proberen.

Daarnaast was er nog het nodige vermaak in de vorm van een drietal skydivers, een heteluchtballon en springkussen, schminck en een spelletjesparcours voor de jeugd.

Al met al was het een evenement waar de buitensportliefhebber zich prima kon vermaken. Zaterdagmiddag, toen onze redactie daar een paar uur aanwezig was, was het bovendien ook niet echt druk zodat je op je dooie gemak lekker rond kon banjeren.
kampeerzaken.nl

Voor herhaling vatbaar wat ons betreft, zeker omdat het absoluut geen commerciële maar zeer zeker een informatieve en inspirerende indruk maakte. Het enige wat wij misten was de aanwezigheid van wat stands van reisbestemmingen om nóg meer inspiratie op te doen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel