Beyerland Wengé met eigentijds interieur

kampeerzaken.nlAfgelopen zomer heeft Beyerland al wat van haar nieuwe modellen 2008 laten zien. Een totaal nieuwe verschijning in de collectie van Beyerland is de Wengé, een caravan die met zijn opvallende interieur aansluit op de wensen van een doelgroep die hoge eisen stelt aan design en gezelligheid. Beyerland heeft daarbij de gezellige en warme tinten gecombineerd met lichtere vlakken, wat bijzonder goed geslaagd is.
 
Vele combinaties
Wengé is duurzaam, hoogwaardig palissander hout (Millettia laurentii) dat voornamelijk voorkomt op het Afrikaanse continent. Het hout heeft een intense, kampeerzaken.nlwarme kleur en geeft het interieur vele mogelijkheden om te combineren. Met warme kleuren zoals terracotta en olijfgroen, maar ook met blauw en off-white. Deze caravan zal dan ook in de smaak vallen bij mensen die hoge eisen stellen aan een luxe onderkomen en eigentijds design.
Indelingen
Het programma van de Wengé begint bij 4 meter met de 400/2 Lx en houdt op bij ongeveer 5 meter met de 495 TDB Lx. Er zijn zeven modellen die elk zeer ruim zijn voor hun afmeting. Dit komt onder meer door de slimme tv-arm van bijvoorbeeld de 450 TF, die verborgen zit in een bovenkast. De arm kan eruit getrokken worden en gedraaid naar de zithoek of het bed.
Passende kwaliteit
Alles in de Wengé voldoet aan de hoogste eisen. De luxe ladegeleiders in de keuken bijvoorbeeld zijn ontwikkeld door de producenten van kwaliteitskeukens. De grote 80 liter koelkast met uitneembaar vriesvak en het goede hang- en kampeerzaken.nlsluitwerk van de kasten met design grepen onderstrepen de kwaliteit.
De Beyerland Wengé caravans zijn uiteraard te bewonderen op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs te Utrecht die overmorgen begint.

Like dit artikel
Tweet dit artikel