Actiemodel van Beyerland: Sprinter 440 DB Lite

kampeerzaken.nlOp 12 januari j.l. presenteerde de International Recreation Group b.v. haar nieuwe actiemodel voor de Nederlandse markt aan haar dealers. Deze Beyerland Sprinter 440 DB Lite is een volstrekt nieuw model in de range van het merk en biedt het koperspubliek daarmee een geheel nieuwe propositie.
 Zeer opvallend is het nieuwe interieur dat het merk in deze Sprinter voor het eerst presenteert. Door het gebruik van een doordachte en fraai ogende afronding van hoeken aan o.a. tafel en keukenunit is de loopruimte in het interieur van de 440 DB Lite aanzienlijk vergroot. De caravan oogt binnenin daardoor niet alleen zeer eigentijds maar ook aanzienlijk ruimer dan modellen met vergelijkbare, compacte binnenmaten. Een geslaagd staaltje van efficiënte vormgeving.
Ruimte is er verder ook volop in opbergkasten op diverse plaatsen in het interieur. In het verlengde van de keukenunit is al rekening gehouden met de wens van veel kopers om TV en audio- en videoapparatuur een geschikt plekje bij de zithoek te geven.
De Sprinter 440 DB Lite heeft verder alles in huis dat de hele Sprinterserie al sinds jaren tot een evergreen onder de caravans maakt. Doordachte indeling, lichtgewicht en een scherpe prijs maken dit sportieve en dynamisch ogend instapmodel van Beyerland populair bij een grote groep caravanliefhebbers. De Sprinter 440 DB Lite mag daarbij zonder overdrijving worden beschouwd als een nieuwe mijlpaal. IRG heeft dan ook hoge verwachtingen van deze nieuwkomer die vanaf eind januari beschikbaar zal zijn voor het publiek.
kampeerzaken.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel