Beyond X daktenten van Fjordsen voor nóg meer ruimte

Beyond X daktenten van Fjordsen

Beyond X daktenten van Fjordsen voor nóg meer ruimte

Fjordsen, een nog niet zo lang bestaand Nederlands bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in daktenten, introduceert twee nieuwe modellen. De Beyond X Large en Medium zijn innovatief ontworpen daktenten die een uitzonderlijke hoeveelheid ruimte bieden.

Waar de meeste daktenten net voldoende ruimte bieden om te liggen en te zitten, bieden de Beyond X daktenten zoveel ruimte dat je hierin daadwerkelijk van leefruimte kunt spreken. Deze daktenten zijn namelijk 140 centimeter hoog. De grootste versie is zelfs zo groot dat je hierin met vier personen zou kunnen slapen.

Fjordsen

Fjordsen, gevestigd in het Gelderse Babberich, Nederland, heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve daktenten. Hun producten, ontworpen met oog voor detail en functionaliteit, benadrukken het belang van lichtgewicht, eenvoudig op te zetten, comfortabele en vooral ruime daktenten die geschikt zijn voor een breed scala aan voertuigen.

Unieke eigenschappen

Beide daktenten zijn vervaardigd met zogenaamd KeepCool materiaal, wat minder licht en warmte toelaat binnen in de tent. Dat leidt tot een koelere en donkerdere slaapomgeving. Acht grote vensters met insectenschermen zorgen voor voldoende licht en ventilatie. Het 210D Oxford polyester heeft een waterkolom van 3500 mm, voldoende om ook bestand te zijn tegen stevige regenbuien en de glasvezelversterkte stokken kunnen tegen een stootje. De vloer is samengesteld uit EPP-panelen met aluminium profielen, wat voor een stabiele en comfortabele ondergrond zorgt.

Eenvoudige montage

Zowel de Beyond X Medium als Large worden geleverd in vier dozen. Ze zijn ontworpen voor eenvoudige montage. Alle benodigdheden voor installatie op een voertuig zijn inbegrepen, uiteraard met uitzondering van de dakdragers of een dakrek.

Beyond X Medium

De vloeroppervlakte van de Beyond X Medium is geschikt voor maximaal 2 personen. Met afmetingen van 220 x 140 x 140 cm (uitgeklapt, ingeklapt meet hij 110 x 140 x 35 cm) en een gewicht van 47 kg vormt hij een mooi compromis tussen ruimte, compacte afmetingen en ruimte. Deze versie is een uitstekende optie voor solo-reizigers of koppels.

 

Beyond X Large

De Beyond X Large daktent is een toonbeeld van ruimte en gebruiksgemak. Hij is een stuk groter, de afmetingen bedragen maar liefst 220 x 220 x 140 cm. Ingeklapt meet de tent 110 x 220 x 35 cm. Ondanks het forse formaat weegt hij slechts 54 kg. Hij is gemaakt met dezelfde kwalitatieve materialen en ook de constructie is gelijk aan de kleinere variant. Het formaat is geschikt voor 3-4 personen, waardoor deze daktent een ideale keuze is voor gezinnen of kleine groepen die dezelfde kwaliteit en comfort wensen als de Medium-variant.

Prijzen

De Beyond X Large is geprijsd op € 1.899,00 incl. BTW, terwijl de Beyond X Medium beschikbaar is voor € 1.349,00 incl. BTW. Beide modellen zijn direct leverbaar en zijn geschikt voor nagenoeg alle auto’s. Via de ‘auto check’ functie op de website van Fjordsen kun je gemakkelijk zien of hij qua gewicht ook op jouw auto past.

Like dit artikel
Tweet dit artikel