Big Agnes vernieuwt succesvolle Copper Spur-serie

Big Agnes Copper Spur tenten 2020

Big Agnes vernieuwt succesvolle Copper Spur-serie

De Amerikaanse outdoorspecialist Big Agnes introduceerde in 2008 de Copper Spur tenten. Deze waren met het doel een serie compact op te vouwen maar ook ruime en tegelijkertijd ook ultralichte tenten te maken.

Ze moesten uitstekende gebruiksmogelijkheden bieden en zo stabiel zijn dat je ze als ‘bombproof’ zou kunnen beschouwen. De Copper Spur werd voor Big Agnes een van de succesvolste series ooit.

Veel verbeteringen

Hoewel de Copper Spur tenten ook nu nog tot de top behoren, heeft Big Agnes besloten om ze toch ingrijpend te vernieuwen. De Big Agnes Copper Spur van modeljaar 2020 krijgen onder anderen verbeterde deuren voor de luifel, een nieuwe TipLok Tent Buckle en speciaal voor Big Agnes vervaardigd ultralicht ripstop nylon. Gebleven zijn het kenmerkende, prijswinnende ontwerp met twee deuren en de hoogwaardige DAC-tentstokken.

Ideaal voor op én naast de camping

De Copper Spur tenten zijn bijna perfecte ultralichtgewicht tenten voor lichtgewicht kampeerders die hun tentje niet alleen op de camping of een natuurkampeerterrein op willen zetten maar ook de meest afgelegen gebieden ter wereld willen verkennen. Ze zijn verkrijgbaar in een 1-, 2-, 3- en 4-persoonsuitvoering. De gewichten van deze tenten variëren van 1,08 kilo voor de 1-persoons tent tot 2,58 kilo voor de 4-persoons versie. Als accessoire is er voor iedere uitvoering ook een footprint leverbaar. De productie van de 2020-versie van de Copper Spur is al begonnen, de 2- en 3-persoonsuitvoeringen zijn al beperkt leverbaar.

Like dit artikel
Tweet dit artikel