Billydishes: hét culinaire startpunt voor jouw kampeervakantie

Billydishes: camping kampeer kookboek

Billydishes: hét culinaire startpunt voor jouw kampeervakantie

Koken op de camping hoeft helemaal geen compromis te zijn. Het kookboek Billydishes, uitgegeven door de ANWB, laat zien hoe jij compromisloos lekker kunt koken op de camping.

Dit boek, geschreven door kampeer- én kookliefhebbers Carlo en Linda, neemt je mee door alle twaalf provincies van ons kikkerlandje en langs alles wat deze op culinair gebied te bieden hebben.

Op vakantie in eigen achtertuin

Vakanties in ons eigen land zijn, mede vanwege de COVID-19 crisis, enorm in populariteit toegenomen. De timing van dit kookboek is dan ook uitstekend. Carlo en Linda Vingerlingnemen je me Billydishes mee door alle twaalf provincies van Nederland. Van de bossen in Noord-Holland tot de oever van de Vecht en van het zonovergoten Zeeland tot de prachtige natuur van de Veluwe. In de verschillende recepten staan verse streekproducten centraal.

Meer dan alleen een kookboek

Overigens is Billydishes veel meer dan slechts een kookboek. Het boek bevat niet alleen recepten en boodschappenlijstjes, ook vind je er allerlei campings en wandel- en fietsroutes in terug.

Bereiden vanuit de koelbox

Tijdens het kamperen heb je doorgaans niet meer dan twee pitjes en een koelbox tot je beschikking. Een uitgebreide maaltijd op tafel zetten lijkt hierdoor schier onmogelijk. Billydishes laat echter zien dat je met eenvoudige gerechten – uiteraard te bereiden ‘vanuit de koelbox’ en op enkele pitjes – toch een heerlijke maaltijd op tafel kunt zetten.

Verkrijgbaarheid

Het boek heeft een prijs van €22,99 en is verkrijgbaar in diverse boekwinkels, de ANWB-webwinkel en uiteraard alle ANWB-winkels.

Like dit artikel
Tweet dit artikel