Beursintroductie Biod Cruiser op Caravana

kampeerzaken.nlEindelijk is het zover, de introductie van de Biod Cruiser. Op de Caravana staat, weliswaar in een hoekje verstopt, een prototype van de nieuwe Cruiser, Biod’s eerste caravan van 2,30 m breed. Hiermee gaat er voor Biod een zee aan nieuwe indelingsmogelijkheden open.
De nieuwe Biod Cruiser wordt voorlopig in twee indelingen geleverd.
 Bij beide indelingen is het vaste bed in de lengte, voorin in de caravan geplaatst. Daarnaast, rechtsvoor, is de ruime natte cel met daarachter het keukenblok. Er is keus uit een rondzit achterin of een treinzit in het midden links.
Omdat de rondzit/treinzit ook tot slaapplaats kan worden omgebouwd biedt de Biod Cruiser totaal 4 slaapplaatsen. Indien u kiest voor de rondzit: deze biedt een slaapplaats van maar liefst 2,22 m lengte, dus ook de langeren onder ons kunnen daar prima slapen. Voorts kunnen zij profiteren van de iets hogere stahoogte die Biod caravans bieden.
Onder het grote bed voorin en de zithoek zijn riante bergmogelijkheden. De bagageruimte is niet alleen toegankelijk door het optillen van de lattenbodems, ook via de voorzijde van het bed kunt u spullen prima bereiken middels een handige schuifjaloezie.
De Cruiser wordt standaard geleverd met alle accessoires die in deze prijsklasse gebruikelijk zijn.
Meer info op www.biod.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel