Biolite AlpenGlow campinglamp biedt ook inspirerende lichtkleuren

Biolite AlpenGlow campinglamp

Biolite AlpenGlow campinglamp biedt naast wit licht ook inspirerende lichtkleuren

Het Amerikaanse BioLite is een van de merken in de kampeer- en buitensportbranche dat bekend staat om haar innovatieve producten.

Dat is ook te zien aan de nieuwe AlpenGlow lampen, die de markt met overwegend traditionele kampeerlampen op moet schudden. Deze oplaadbare lampen kun je niet alleen op wit lucht instellen, maar ook op mooie inspirerende lichtkleuren en -effecten.

Van zonsopgang tot noorderlicht

Deze USB-oplaadbare lantaarns hebben een slank profiel, een aangepaste witte en gekleurde LED-configuratie. De BioLite Alpenglow lantaarn verschillende vooringestelde kleurmodi. Daardoor biedt deze op zonsondergangen, zonsopgangen en het noorderlicht geïnspireerde kleurencombinaties. BioLite CEO Jonathan Cedar: ” Verlichting speelt een grote rol bij het creëren van een gevoel van ruimte en locatie. Met ons ontwerp kunnen gebruikers kleuren kiezen die passen bij hun stemming. De AlpenGlow zal je helpen om je thuis te voelen, of het nu de achtertuin is in of het buitenland.”

Uiteraard kun je de spatwaterdichte BioLite Alpenglow lantaarn ook gewoon op wit licht instellen. Dankzij de zuinige, efficiënte ledlamp kan hij ontzettend lang branden op een acculading. Bij de maximale lichtsterkte brandt hij 5 uur, bij minimale lichtsterkte maar liefst 200 uur. Je kunt hem opladen via een micro-USB-aansluiting maar hij is ook voorzien van een USB/A-aansluiting zodat je de oplaadbare lamp zo nodig ook als powerbank kunt gebruiken.

Twee uitvoeringen

Hij is er in twee uitvoeringen: de AlpenGlow 250 en de AlpenGlow 500. De Biolite AlpenGlow 500 is 136mm hoog en heeft een diameter van 97mm. De BioLite Alpenglow 500 Lantaarn LED is voorzien van een 6400 mAh accu en geeft een maximale lichtstroom van 500 lumen, bij de kleinere AlpenGlow 250 is dat 3200 mAh accu en 250 lumen. Dit model heeft een diameter van 75 mm en is 95 mm hoog. Ze wegen respectievelijk 380 en 210 gram.

Like dit artikel
Tweet dit artikel