Bo-Camp introduceert nieuwe Copa Rio stoelen

B-Camp Copa Rio

Copa Rio: stijlvolle en betaalbare stoel van Bo-Camp

BREDA  – Bo-Camp introduceert deze zomer een nieuwe lijn stoelen waarbij naast functionaliteit ook stijl en kleur de aandacht hebben gekregen.

Moderne kampeerders willen de kampeerplek immers net als thuis zoveel mogelijk naar de persoonlijke smaak inrichten.

Dat kan deze zomer bijvoorbeeld met de nieuwe, vrolijk gekleurde Copa Rio stoelen die ook nog eens praktisch en comfortabel zijn.

Helaas bieden veel campingstoelen minder comfort dan men thuis gewend is, verder zijn ze veelal kostbaar en allesbehalve stijlvol. Omdat er onder de kampeerders steeds vaker wél behoefte is aan een kampeerstoel die comfortabel, stijvol en betaalbaar is introduceert Bo-Camp een nieuwe kampeerstoel, genaamd ”Copa Rio”. De Copa Rio heeft een strakke vormgeving waarbij de stof over het hele frame is bevestigd en zorgt voor een comfortabele zit. Deze stevige, comfortabele 600 denier stof wordt onder andere geleverd in de fluweelrode kleur “Ruby”. Deze stof geeft de stoel een modieuze en luxe uitstraling. Niet alleen voor op de camping maar ook voor in de tuin of onderweg.

Bo-Camp heeft de veiligheid van het geleverd campingmeubilair hoog in het vaandel. Dat geldt ook voor de nieuwe Copa Rio stoel die voorzien is van een safety-lock welke voorkomt dat de stoel ongewenst kan inklappen. Ook kinderen kunnen hierdoor veilig gebruik maken van deze stoel. Voorts zorgen de stabilisatoren die onder de stoel zijn aangebracht dat de Copa Rio ook stevig staat op ongelijke ondergronden. De consumentenprijs bedraagt € 32,50. Meer informatie over de nieuwe stoelen van Bo-Camp: www.bo-camp.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel