Boer Caravans A28 opent haar deuren op 11 oktober

kampeerzaken.nlWoensdag 11 oktober om 16.30 uur opent BCA28 (Boer Caravans A28) in het Gelderse Wezep officieel haar deuren voor het publiek. Dit is dan ook meteen het startsein voor de Open Huis-dagen van BCA28 in Wezep. Tijdens deze Open Huis-dagen zijn er demonstraties en informatieve stands van diverse leveranciers, reisvereniging, caravanclubs e.d. Een hapje & drankje staan voor u klaar.
 De Open Huis-dagen zijn op:
Woensdag 11 oktober van 16.30 – 21.00 uur
Donderdag 12 en vrijdag 13 oktober van 10.30 – 21.00 uur
Zaterdag 14 oktober van 10.00 – 17.00 uur
BCA28 heeft een compleet programma te bieden op het gebied van caravans en aanhangwagens. Officieel dealerschap is er van de caravanmerken Adria en Wilk en de aanhangwagens van Saris en Stema. Behalve de verkoop van genoemde zaken, richt BCA28 zich ook op onderhoud en stalling. Bovendien wil zij, indien gewenst, ook bemiddelen in verkoop van particuliere caravans.
In de nieuwe showroom, gevestigd aan Rondweg 68 in Wezep, bevindt zich bovendien nog een goed uitgeruste shop, waarin de klant rustig kan rondkijken en, uiteraard, kopen.
Mocht er na een rondgang door het pand (2 verdiepingen caravans, aanhangwagens en voortenten en een uitgebreide shop) behoefte zijn aan een kop koffie, dan er daar gelegenheid voor in de koffieplaza. Een gezellig ingerichte ruimte midden in het pand, met een tikkeltje franse sfeer.
Op het gebied van stalling biedt de onderneming een compleet pakket van stalling en onderhoud aan. De stallingsklant, die kiest voor de combinatie, hoeft in feite alleen nog maar te bellen dat de caravan uit de stalling gehaald moet worden voor het vieren van vakantie.
De bemensing van BCA28 bestaat voor het grootste gedeelte uit gezin Boer: vader Bertus, moeder Akkie, dochter Arianne en zoons Gerhard en Jorian. Matthijs van Oene is sinds 2004 als monteur werkzaam. Gedurende de tijden dat de zaak geopend is, zullen zij in wisselende samenstelling aanwezig zijn.
Meer info op www.bca28.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel